Mübarek Gecede Yeni Camii Doldu Taştı

Miraç Kandili, Yeni Camii'nde gerçekleşen kandil programıyla manevi coşku içinde idrak edildi.

Miraç Kandili - 27-02-2022
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerede İlçe Müftülüğü tarafından dün (27 Şubat 2022 Pazar) günü Akşam ile Yatsı Namazı arasında Yeni Camii’nde Miraç Kandili Özel Programı gerçekleştirildi.

Din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, Salavat-ı Şerife, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasidelerin yer aldığı program Gerede İlçe Müftüsü Yüksel Başkan’ın yaptığı sohbetle devam etti.

Din Görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, Salavat-ı Şerife, Mevlid-İ Şerif, İlahi ve Kasidelerden sonra İlçe Müftümüz Yüksel Başkan yaptığı Sohbette Miraç Kandili’nin önemi anlatarak başladığı konuşmasında İsrâ ve Miraç olaylarını, Müminlere Peygamber Efendimizin getirmiş olduğu hediyeleri ayetler ve hadislerin ışığında cemaate anlattı.

Müftü Başkan, miraç gecesinin önemine değindiği sohbette, İsrâ ve Miraç olaylarını, Müminlere Peygamber Efendimizin (s.a.s) getirmiş olduğu hediyeleri ayetler ve hadislerin ışığında cemaate anlattı.

Cemaatin yoğun katılım gösterdiği program, Gerede Müftüsü Yüksel Başkan’ın yaptığı hissiyatlı dua ile tamamlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mübarek Gecede Yeni Camii Doldu Taştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!