Başkan Allar’dan Çağrı: İlçemize Sahip Çıkalım

Gerede 1970 FK Başkanı Akif Allar, bugün yayınladığı açıklama ile takımın genel durum değerlendirmesini yaparak, çeşitli çağrı ve göndermelerde bulundu.

Akif Allar - Gerede 1970 FK Başkanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerede 1970 Futbol Kulübü Başkanı Akif Allar, bugün bir açıklama yayınladı. Başkanlığı devraldıktan sonra takımda radikal değişikliklere imza atan ve sezonun ikinci devresinde yakalanan yenilmezlik serisi ile bu değişikliklerden alınan olumlu neticeyi ispatlayan Başkan Akif Allar, genel durum değerlendirmesi yaptığı açıklamasında çeşitli çağrı ve göndermelerde de bulundu.

Kulübün sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan açıklamada makam ve mevkilerin geçici olduğu vurgulayan Allar, aslolanın verilen göreve ve emanete nasıl sahip çıkıldığı olduğunu vurguladı.

Lig hak edilen yerde bitirilecek

Gerede 1970 FK’nın sezonun ikinci devresinde grubundaki tek namağlup takım olduğunun altını çizen Başkan Akif Allar, takımı, oyuncuları, teknik ekibi ve yönetim kurulunu tebrik ederken, yönetim kurulunun kendisine vermiş olduğu emanete tüm samimiyeti ve vermiş oldukları mücadele ile sahip çıktıklarını ifade etti.

Ligin ikinci yarısında yakalanan başarıya değinen Başkan Akif Allar, kalan 4 maçta da en iyi şekilde mücadele edeceklerini belirterek ligi hak edilen yer bitireceklerini belirtti.

Onlar da unutulmayacak!

Başkan Akif Allar, takımın sevinçlerinde üzülen, üzüntülerinde ise sevinenler ile takımı asla yalnız bırakmayan ve destek olanları da Gerede 1979 FK olarak asla unutmayacaklarını vurguladı.

Olaya sadece futbol olarak bakılmamasını isteyen Gerede 1970 FK Başkanı Akif Allar, “Gerede her şeyiyle bizim işimiz, aşkımız, ekmeğimiz, kanımız, canımız ve en önemlisi bizim yurdumuz toprağımızdır.” diyerek Gerede’ye birlik beraberlik içinde her şey de ve her anlamda sahip çıkma çağrısında bulundu.

Gerede 1970 Futbol Kulübü Başkanı Akif Allar’ın açıklaması şöyle:

Makam mevkiler geçicidir. Asıl olan verilen görevi emanete nasıl sahip çıktığındır. Öncelikle ligin 2. Yarısında grubunda Yenilgisi olmayan tek takım olan namağlup giden Gerede 1970 FK Takımımızı, Oyuncularımızı, Hocamızı, Teknik Heyetimizi ve Yönetim Kurulumuzu tebrik ederim. Gerede 1970 FK başkanı olarak yönetim kurulumuzun şahsıma vermiş olduğu emaneti tüm samimiyetimle ve vermiş olduğumuz mücadele ile sahip çıktığımızı düşünüyorum. Ligin ikinci yarısına yeni bir umut yeni bir filiz doğdu içimize Bu da Gerede olarak futbola olan inancımızı güvenimizi heyecanımızı yeniden ayağa kaldırdı ve bu da bizleri çok mutlu etti. Yine söylüyorum son bir umut bile olsa Asla yılmayacağız yorulmayacağız umutsuzluğa kapılmayacağız. Umutsuzluğa kapılmak zayıf insanların aciz insanların işidir. Bizler tedbiri aldık takdiri ALLAH’a bırakacağız.

Önümüzde 4 maçımız daha var onları da en iyi şekilde oynayıp mücadele edeceğiz. Bizler kulüp yönetimi olarak birbirinden kaliteli ve karakterli oyuncularımıza hocamıza, teknik ekibimize ve kulüp çalışanlarımıza olan güvenimiz tamdır. Ve ligi inşallah hak ettiğimiz yerde en iyi şekilde bitireceğiz. Dedim ya asıl olan amacına göre elinden gelenin karşılıksız menfaatsiz en güzel şekilde en iyisini yapabilmek. Bizler bu mücadelemiz içerisinde o kadar çok şeylere şahit olduk ki hem çok sevindiğimiz hem de çok üzüldüğümüz. Sevinçlerimizi hep birlikte paylaştık ama üzüntülerimizi daha henüz paylaşmadık gün gelecek Geredemizin her alanda her şekilde daha da iyi olması için onları da paylaşıp içimizdeki kanayan yaralarımızı hep birlikte yine bizler saracağız.

Gerede 1970 FK olarak bizler sevindiğimizde bukalemun gibi içinden ağlayanları, ağladığımızda ise içinden gülenleri gördük, duyduk, hissettik, üzüldük ve başkanı olduğum Gerede 1970 FK olarak bunları da asla unutmayacağız. Bu mücadelemizde bizleri asla yalnız bırakmayan maddi manevi canı gönülden destekleri olan ve her anlamda Geredemizi yalnız bırakmayan yediği ekmeğin, aldığı soluğun nereden geldiğini iyi bilen büyüklerimizi, küçüklerimizi de asla unutmayacağız.

Sadece futbol olarak bakmamak lazım GEREDE her şeyiyle bizim işimiz, aşkımız, ekmeğimiz, kanımız, canımız ve en önemlisi bizim yurdumuz toprağımızdır. Şöyle bir düşünün nerede toprağa verdiğimiz atalarımız kimimizin köy mezarlığında kimimizin şehir mezarlığında. Her ne olursa olsun son durağımızın Geredemiz olduğunu unutmayalım. Geredemize ilçemize birlik beraberlik içinde her şeyde her anlamda sahip çıkalım.

#GeredeBirlikteDahaGüçlu
#Gerede1970FK

Akif ALLAR
Gerede 1970 Futbol Kulübü Başkanı

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Allar’dan Çağrı: İlçemize Sahip Çıkalım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!