Gerede’de Vefat Edenler (9 – 20 Mart 2022 Arası)

9 Mart - 20 Mart 2022 tarihleri arasında vefat eden hemşehrilerimiz. Vefat eden hemşehrilerimize Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

Gerede'de vefat edenler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 Mart – 20 Mart 2022 tarihleri arasında vefat eden hemşehrilerimiz:

9 Mart 2022 Çarşamba

Durdu Öktemer

İlçemiz Akbaş Köyü’nden, merhum Kazım Öktemer’in eşi, Kalaç Köyü İmam Hatibi Abdullah Öktemer, Bolu T Tipi Cezaevi İnfaz Koruma Memuru Hüseyin Öktemer ve Şaziye Güler’in annesi, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Aşçısı Kazım Öktemer’in babaannesi Durdu Öktemer vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazını müteakip Akbaş Köyü’nde kılınan cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilmiştir.

Züfriye Açıkalın

Dörtdivan Kurca Köyü’nden, Emin Açıkalın’ın annesi, Ethem Topçu’nun ablası, Mevlüt Dönmezer ve Necmi Acar’ın teyzesi Züfriye Açıkalın vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazını müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Dörtdivan Kurca Köyü Mezarlığına defnedilmiştir.

10 Mart 2022 Perşembe

Kıymeti Turan

İlçemiz Koçumlar Köyü’nden, merhum Kemal Turan’ın eşi, Gerkonsan’dan emekli Abidin Turan, Tahir Turan ve tabakhane çalışanı Mehmet Turan’ın annesi, Ersin, Fatih ve Kemal Turan’ın babaannesi, Merhum Ali Albayrak, Hayri Öztürk ve tabakhane esnaflarından Belediye Meclisi Üyesi Elven Çelik’in kayınvalidesi Kıymeti Turan vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Koçumlar Köyü’nde kılınan cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilmiştir.

Balcı Hasan Akyol

İlçemiz Yazıköy Üçpınar Mahallesi’nden, Ruhi Akyol, Hüseyin Akyol, Münevver Akyol ve Fatma Birgören’in babası Balcı Hasan Akyol vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazını müteakip Yazıköy Üçpınar Mahallesi’nde kılınan cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilmiştir.

Marangoz Hacı Halil Yıldız

İlçemiz Ibrıcak Köyü’nden, merhum Hacı Kemal Yıldız’ın oğlu, Hacı Salih Yıldız’ın yeğeni, Bayram Yıldız’ın ağabeyi, Kemal ve Burhan Yıldız’ın amcası, belediye personeli Seyit Ahmet Aydemir’in dayısı Marangoz Hacı Halil Yıldız vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Ibrıcak Köyü’nde kılınan cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilmiştir.

11 Mart 2022 Cuma

Hacı Muzaffer Şafak

İlçemiz Halaçlar Köyü’nden, merhum Hacı Gazi’nin oğlu, emekli belediye personeli Aydın Şafak ve emekli hastane personeli Kadir Şafak’ın babası, emniyet personeli Hasan Şafak, Kemal Şafak, Ahmet Yörü ve Yusuf Yörü’nün dedesi, İsmail Yörü’nün kayınpederi, emekli bankacı Fikret Kılıç ve emekli öğretmen Mustafa Yılmaz’ın kayınbiraderi Hacı Muzaffer Şafak vefat etmiştir.

Cenazesi Cuma namazını müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Halaçlar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Hacı Halil Yongacı

İlçemiz Çoğullu Köyü’nden; Ömer Yongacı, Ali Osman Yongacı, Yücel Yongacı ve Durkadın Şen’in babası, sanayi esnaflarından tornacı Hüseyin Şen’in kayınpederi, Yüksel Yongacı, doğalgazcı Baki Şen ve PTT personeli Ahmet Şen’in dedesi Hacı Halil Yongacı vefat etmiştir.

Cenazesi Cuma namazını müteakip Çoğullu Köyü’nde kılınan cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilmiştir.

Hüseyin Aksu

İlçemiz Koçumlar Köyü’nden, Hüseyin ve Erdoğan Aksu’nun babası, Koçumlar Köyü Muhtarı İsmail Altın, Kadir Özdemir ve merhum İbrahim Eroğlu’nun kayınpederi Hüseyin Aksu vefat etmiştir.

Cenazesi Cuma namazını müteakip Koçumlar Köyü’nde kılınan cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilmiştir.

12 Mart 2022 Cumartesi

Hacı Zeynep Çidem

İlçemiz Çalışlar Köyü’nden, merhum Arif Çidem’in eşi, Cafer ve Mehmet Çidem’in annesi, merhum tekelci Mesut Çidem’in kayınvalidesi, Emre Çidem’in babaannesi, Alaattin Çidem’in anneannesi Hacı Zeynep Çidem vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Çalışlar Köyü’nde kılınan cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilmiştir.

Demirci Hacı Mevlüt Aydemir

İlçemiz Beşkonak Köyü’nden; İbrahim ve Süleyman Aydemir’in babası, Demirci Hacı Mevlüt Aydemir vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazını müteakip Beşkonak Köyü’nde kılınan cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilmiştir.

13 Mart 2022 Pazar

Hacı Sayın Melemen

İlçemiz Afşartarakçı Köyü’nden, Hüseyin, Kemal ve Yüksel Melemen’in babası Hacı Sayın Melemen vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Afşartarakçı Köyü Mezarlığına defnedilmiştir.

14 Mart 2022 Pazartesi

Bu tarihte vefat eden bilgisi bulunmamaktadır.

15 Mart 2022 Salı

Şehriye Çetintaş

İlçemiz Koçumlar Köyü Kıncallar Mahallesi’nden, tabakhane esnaflarından merhum Yusuf Çetintaş’ın eşi, tabak esnaflarından Ömer ve Zeki Çetintaş’ın yengesi, S. Ahmet ve Ahmet Narin’in halası, Gerede Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Çetintaş’ın yengesi Şehriye Çetintaş vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazını müteakip Koçumlar Köyü Kıncallar Mahallesi’nde kılınan cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilmiştir.

16 Mart 2022 Çarşamba

Mükerrem Özalp

İlçemiz Kitirler Mahallesi’nden, emekli icra müdürü Durmuş Özalp’in eşi, elektrik mühendisi İbrahim Sadi Özalp’in annesi, Mehmet Cihat Özalp, Ömer Hüsrev Özalp ve Halenur Kocaman’ın babaannesi Mükerrem Özalp vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazını müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilmiştir.

17 Mart 2022 Perşembe

Bu tarihte vefat eden bilgisi bulunmamaktadır.

18 Mart 2022 Cuma

İsmail Mutlusoy

İlçemiz Demirciler Mahallesi’nden; Birsen Mutlusoy’un eşi, Mehmet, Meral ve Mine Mutlusoy’un babası eski şoför İsmail Mutlusoy vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazını müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilmiştir.

19 Mart 2022 Cumartesi

Bu tarihte vefat eden bilgisi bulunmamaktadır.

20 Mart 2022 Pazar

Hatice Karagöz

İlçemiz Kitirler Mahallesi eşrafından Yazıköylü öğretmen Salih Karagöz’ün annesi, Nezaket Karagöz’ün kayınvalidesi, Ömer Karagöz’ün yengesi, Muhammed, Yunus, Sümeyye ve Zeynep Karagöz’ün babaannesi, pazarcı esnaflarından Fahrettin Yakışıklı’nın kayınvalidesi, Mesude Yakışıklı’nın annesi, Hafız iİmam Yunus Emre Yakışıklı’nın anneannesi Hatice Karagöz vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Yazkıköy Mezarlığına defnedilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de Vefat Edenler (9 – 20 Mart 2022 Arası)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!