Önemli bir yere sahip...

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Halkımızın teveccühüne mazhar olmanın muhtarlarımıza büyük sorumluluklar yüklediğini belirten Kaymakam Ayhan, muhtarların devlet-millet bütünleşmesinin tesisinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan’ın Muhtarlar Günü mesajı şöyle:

“Muhtarlarımızın hizmetlerinin hatırlanması, sorunlarının konuşulması ve sorunlarına çözüm üretilmesi düşüncesiyle ülkemizde ilk muhtarlık teşkilatının kurulduğu gün olan 19 Ekim 1829’un yıl dönümü, 2015 yılında ‘Muhtarlar Günü’ olarak ilan edilmiştir. 

Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem hüzünde halkımızın her zaman yanında ve hizmetindedir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır.

Devlet-millet bütünleşmesinin tesisinde önemli bir yere sahip olan muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahip olup, devletimizin gören gözü, vatandaşa dokunan sıcak elidir. 
 
Halkımızın teveccühüne mazhar olmak, muhtarlarımıza büyük sorumluluklar yüklemektedir. İlçemizde de; köy ve mahallelerinin her türlü ihtiyacını tespit ederek, hizmet sunma hususunda emeğini esirgemeyen, bizlere köy ve mahallelerinin gelişimi ve değişimi noktasında çözüm ortaklığı yapan 92 köy ve 8 mahalle muhtarımıza, ortaya koydukları özverili hizmetlerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; gerek milleti ve gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten başta ilçemiz  muhtarları olmak üzere, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Önemli bir yere sahip…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!