İlk Mayha Başladı

Geçmişi asırlara dayanan Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı'nın 2022 yılı ilk etabı (birinci panayır - ilk mayha) bugün başladı.

Gerede Panayırı Açılışı (2022)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Panayır alanında bulunan belediye standının önünde gerçekleşen açılış törenine, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Kaymakam Vekili Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar başta olmak üzere il ve ilçe protokolünden isimler, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Yapılan konuşmalardan sonra Gerede Müftüsü Yüksel Başkan’ın yaptığı duanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Protokol ve beraberindekiler açılış töreninin ardından panayır alanını gezerek esnaflara hayırlı işler dilediler.

Gerede Panayırı (2022)

Gerede Panayırı’nın ilk etabı 18 Eylül 2022 Pazar günü sona erecek. İkinci etap (ikinci panayır) ise 30 Eylül – 2 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Gerede halkı arasında “mayha” olarak da bilinen panayırların bu sene de şehir içi ve şehir dışından çok sayıda insan tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
İlk Mayha Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!