Yenilmezlik Devam Ediyor

Futboldaki güzide temsilcimiz Gerede 1970 FK, ilk yarı 1-0 geriye düştüğü Bayırköyspor ile ikinci yarıda bulduğu golle 1-1 berabere kaldı.
Temsilcimizin sezonun ikinci devresinde yakaladığı yenilmezlik serisi devam ediyor.

Gerede-1970-FK-Geredespor-takim-yonetim
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futboldaki güzide temsilcimiz Gerede 1970 Futbol Kulübü, sezonun ikinci devresinin dördüncü maçında grubun dördüncü sırasında yer alan Bilecik ekibi Bayırköyspor ile karşı karşıya geldi.

Gerede Şehir Stadyumu’nda oynanan maçın henüz 5. dakikasında Bayırköyspor’un bulduğu gol ile 1-0 geriye düşen temsilcimiz, ilk yarı boyunca baskılı bir şekilde oynasa da fileleri havalandıramayınca maçın ilk devresi rakip takımın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Baskılı oyununa ikinci yarı da devam eden temsilcimiz, kazandığı birçok pozisyona rağmen golü 73. dakikada buldu. Golcü oyuncumuz Cemal Deliktaş, 73. dakikada attığı golle skorda eşitliği sağladı.

Maçın ilerleyen dakikalarında da baskıyı devam ettiren temsilcimiz Gerede 1970 FK bir gol daha bulamazken, rakip takım da maçın son anlarında kazandığı penaltıyı gole çeviremeyince karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gerede 1970 FK aldığı 1 puanda gruptaki sırasını korurken, rakip Bayırköyspor ise Tavşanlı Linyitspor’un galibiyetiyle bir alt sıraya düştü.

Gerede 1970 Puan Durumu 14 Hafta

Sezonun ikinci devresindeki yenilmezlik serisini sürdüren temsilcimiz Gerede 1970 FK, 13 Mart 2022 Pazar günü deplasmanda Kütahya Yeşilayspor ile karşılaşacak.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenilmezlik Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!