Galibiyet Geldi Sıra Değişti

Gerede 1970 FK, Eskişehir Sağlıkspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Temsilcimiz bu galibiyetiyle grupta bir üst sıraya yükseldi.

Gerede 1970 FK
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futboldaki güzide temsilcimiz Gerede 1970 Futbol Kulübü, sezonun ikinci devresinin dördüncü maçında grupta bir üst sırada yer alan Eskişehir Sağlıkspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya 3 gol atarak “hat trick” yapan oyuncumuz Cemal Deliktaş damga vurdu.

Golcü oyuncumuz Cemal Deliktaş’ın 6. ve 30. dakikalarda attığı gollerle temsilcimiz maçın ilk yarısını 2-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise 76. dakikada Adem Şahin’in golüyle skor 3-0 olurken, son anlarda tekrar sahne alan Cemal Deliktaş’ın 89. dakikadaki skoru belirleyen golüyle karşılaşma 4-0’lık Gerede 1970’in galibiyetiyle sona erdi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gerede 1970 FK, Eskişehir Sağlıkspor karşısında aldığı bu galibiyetle grupta bir üst sıraya yükseldi.

Gerede 1970 Puan Durumu 13 Hafta

Sezonun ikinci devresindeki yenilmezlik serisini sürdüren temsilcimiz Gerede 1970 FK, 6 Mart 2022 Pazar günü Gerede’de, şu anda grup dördüncüsü konumunda olan Bilecik ekibi Bayırköyspor ile karşılaşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galibiyet Geldi Sıra Değişti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!