Bolu Şampiyonu Gerede Fen Lisesi

Gerede Fen Lisesi, liseler arası satranç turnuvasında Bolu il şampiyonu oldu. Şampiyonluğu namağlup şekilde elde eden temsilcilerimiz, düşünme becerisi ile yoğun taktik ve strateji içeren satrançtaki bu başarısıyla göğsümüzü kabarttı.

Gerede Fen Lisesi Satranç Takımı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Satranç Federasyonu Bolu İl Temsilciliği, Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Bolu Okul Sporları Satranç Şampiyonası Okul Sporları Mahalli Satranç Turnuvası’na katılan Gerede Fen Lisesi, aldığı başarıyla ilçemizi gururlandırdı.

Turnuvaya en fazla takımın yer aldığı “Gençler Genel” kategorisinden katılan temsilcimiz Gerede Fen Lisesi, düşünme becerisi ile yoğun taktik ve strateji içeren satrançta il çapında bir başarıya imza attı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Cemal Gümüş gözetiminde kurulan, okul öğrencileri İzzet Emir Töngü, Zeynep Akşit, Çağdaş Tenekeci ve Gürkan Aydoğdu’dan oluşan Gerede Fen Lisesi satranç takımı, turnuvayı namağlup (yenilgisiz) tamamlayarak Bolu şampiyonu oldu.

Gerede Fen Lisesi Satranc Sampiyonu 2

Konuyla ilgili Gerede Fen Lisesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda satranç takımının şampiyonluğu duyurulurken, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere, ulaşım konusunda desteğinden dolayı da Gerede Belediyesi’ne teşekkür edildi.

10
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu Şampiyonu Gerede Fen Lisesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!