3 Puanla Yola Devam

Temsilcimiz Gerede 1970 FK, Kütahya ekibi Çağlayan Azotspor'u 2-0 mağlup etti. Temsilcimiz, bu skorla yenilmezlik serisini de 3 maça çıkardı.

Gerede-1970-FK-Geredespor-takim-2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futboldaki güzide temsilcimiz Gerede 1970 Futbol Kulübü, sezonun ikinci devresinin üçüncü maçında Pazar günü grup ikincisi olan Kütahya ekibi Çağlayan Azotspor ile karşı karşıya geldi.

Gerede Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadelede, ilk yarı temsilcimizden Onur Demir 24. dakikada sarı kart görürken, rakip takımdan ise 4 kişi sarı kart gördü. Mücadelenin gol açılışını ise ilk yarının son anlarında, 45. dakikada attığı gol ile Cemal Deliktaş yaptı. Bu golle temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında skoru belirleyen gol de yine Cemal Deliktaş’tan geldi. Deliktaş’ın 66. dakikada attığı gol ile skor 2-0 olurken, mücadele bu skorla sona erdi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gerede 1970 FK, sezonu ikinci devresinde oynadığı ilk iki maçta berabere kalarak 1’er puan alırken, bu maçta rakibini mağlup ederek rakibinden 3 puan koparmayı başardı. Temsilcimiz, bu skorla yenilmezlik serisini de 3 maça çıkardı.

Gerede 1970 Puan Durumu 12 Hafta

Temsilcimiz 27 Şubat 2022 Pazar günü deplasmanda, grupta bir üst sırasında bulunan Eskişehir Sağlıkspor ile karşılaşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
3 Puanla Yola Devam

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!