Yine Güçlü Rakip Yine 1 Puan

Temsilcimiz Gerede 1970 FK, sezonun ilk devresinde deplasmanda mağlup olduğu Eskişehir ekiplerinden grup ikincisi Yunusemrespor ile evinde berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

Gerede 1970 FK - Geredespor - Takım
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Futboldaki güzide temsilcimiz Gerede 1970 Futbol Kulübü, sezonun ikinci devresinin ikinci maçında grup ikincisi olan Eskişehir ekibi Yunusemrespor ile karşı karşıya geldi.

Gerede Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadelenin 8. dakikasında rakip takımdan Burak Okan’ın golüyle temsilcimiz 1-0 geriye düşerken, karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında mücadeleden kopmayan temsilcilerimiz, bu mücadelenin karşılığını bir golle aldı. Temsilcimiz, 74. dakikada Cemal Demirtaş’ın golü ile skorda eşitliği sağlarken, kalan dakikalarda ise iki takımdan da bir gol gelmedi ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gerede 1970 FK, sezonun ilk devresinde deplasmanda 1-0 mağlup olduğu grup ikincisi Yunusemrespor’dan bu sefer evinde 1 puanı kopardı.

Gerede 1970 Puan Durumu 11 Hafta

Temsilcimiz 20 Şubat 2022 Pazar günü Gerede’de, şu anda grup sonuncusu konumunda olan Kütahya ekibi Çağlayan Azotspor ile karşılaşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yine Güçlü Rakip Yine 1 Puan

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!