Temsilcimiz, Tavşanlı’dan 1 Puanı Kopardı

Futboldaki temsilcimiz Gerede 1970 FK, ligin güçlü ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 1 puan ile memlekete döndü.

Gerede-1970-FK
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerede’mizin futboldaki güzide temsilcisi Gerede 1970 Futbol Kulübü, sezonun ikinci yarısının ilk maçında Tavşanlı Linyitspor ile karşı karşıya geldi.

Deplasmanda oynanan maçın ilk dakikalarında Hakan Soylu’nun attığı golle öne geçen temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Gerede 1970 FK 060222 2 1

Maçın ikinci yarısının başlamasının ardından rakip takım 52. dakikada Emirhan Kılıç’ın attığı golle beraberliği yakaladı. Maçın ilerleyen dakikalarında temsilcimiz 9 kişi kalırken, her iki takımdan da skordaki eşitliği bozan bir gol gelmeyince maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gerede 1970 FK, bu maç öncesinde grubun 2. sırasında yer alan rakibinden 1 puan almayı başararak memlekete döndü.

Kulüp Başkanı Akif Allar ve yönetim kurulunun yoğun çalışmalarıyla devre arasında birçok transfer gerçekleştiren temsilcimiz Gerede 1970 FK şu anda ligin 8. sırasında yer alıyor.

Gerede 1970 Puan Durumu 10 Hafta

Temsilcimiz 13 Şubat 2022 Pazar günü Gerede’de şu anda grup ikincisi konumunda olan Eskişehir ekibi Yunusemrespor ile karşılaşacak.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Temsilcimiz, Tavşanlı’dan 1 Puanı Kopardı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!