Valilik’ten Açıklama Geldi

Sosyal medyada yayınlanmasının ardından hızla yayılan ve büyük tepkilere neden olan Gerede Belediyesi'nin hayvan barınağındaki görüntüler sonrasında bir açıklama da Bolu Valiliği'nden geldi.

Gerede-Hayvan-Barinagi-Bolu-Valiligi-Aciklamasi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece sosyal medyada yayınlanmasının ardından büyük tepkilere neden olan Gerede Belediyesi’nin hayvan barınağındaki yürek burkan görüntüler sonrasında bir açıklama da Bolu Valiliği’nden geldi.

thumbnail
İlişkili Haber
Barınakta Neler Oluyor?!

Bolu Valiliği’nin açıklaması şöyle:

Gerede’de Bulunan Hayvan Barınağı İyileştirildi

Gerede Belediye Başkanlığınca yeni yapılmakta olan hayvan barınağında yaşanan aksaklıklar, Sayın Valimizin haber almasını müteakip 12 saat içerisinde giderilmiştir.

Barınak alanına; sundurma, sundurma altı zemine ahşap düzenek ve diğer ihtiyaçlar koyulmuştur. Barınak veterinerlerimizin de takibine alınmıştır. Gerede Belediye Başkanlığınca daha da iyileştirme işlemleri sürdürülmektedir.

Şu an için hayvanlarımızın yem, su, bakım vb. ihtiyaçları bulunmamaktadır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle takip edilmektedir.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Gerede Belediyesi’ne ait Hayvan Barınağında yaşanan aksaklıkların Pazartesi gecesi tarafıma iletilmesini müteakip; ilgili kurumlara derhal talimat verilerek Salı sabahı erken saatlerde iyileştirme çalışmalarına başlanılmış ve gereği yapılmıştır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle takip edilmektedir.

Bu canlılar biz insanların can dostu ve doğanın süsleridir. Onların sağlıklı ve düzenli ortamlarda yaşamaları için barınma ve beslenmelerinin sağlanması hepimizin önce vicdani görevidir. Bu tür aksaklıklar görüldüğünde gerekli bildirimleri memnuniyetle alır ve yine gereğini yaparız.

Valiliğimizin koordinesinde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Milli Parklar Bolu Şube Müdürlüğü, Gerede Belediye Başkanlığı iş birliğiyle barınağın ıslahında ve onarımında, hayvanlarımızın yem, su ve bakım problemlerinin giderilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: http://bolu.gov.tr/geredede-bulunan-hayvan-barinagi-iyilestirildi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
Valilik’ten Açıklama Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!