Barınakta Neler Oluyor?!

Gerede Belediyesi'nin hayvan barınağına ait görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Özellikle "su yok diye kar yiyen" ve "doymak için yavrusunu yiyen" köpek görüntüleri yürek burktu.

Gerede Belediyesi Hayvan Barınağı 02-03-2022
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece saatlerinde sosyal medyada yayınlanan Gerede Belediyesi’nin hayvan barınağına ait görüntüler yoğun tepki çekti.

Sosyal medya platformu Twitter ve Instagram’da “dokuzolmaz” kullanıcı adlı hesaptan yayınlanan, “su yok diye kar yediği” ve “doymak için yavrusunu yediği” belirtilen köpekler ile birçok ölü köpeğin görüntüsü yürek burktu.

Bakalım “Hayvansever Başkan” Ne Diyecek?

Geçtiğimiz aylarda bir kısım medyada Esentepe Mesireliği’nde “sokak hayvanlarını beslediği” haberleri yayınlanarak “hayvansever başkan” imajı oluşturulmaya çalışılan, söz konusu haberlerde “Sokak hayvanları aç değil, Gerede Belediyesi ile sahipsiz değil” açıklamasına yer verilen Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın, Gerede Belediyesi’ne ait barınaktaki “su yok diye kar yiyen” ve “doymak için yavrusunu yiyen” köpekler ve barınağın içler acısı hali sonrası nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın “Hayvansever Başkan” olarak göründüğü Twitter paylaşımı…

Diğer Kurumlar Ne Yapacak?

Konuyla ilgili diğer kamu kurumlarının da sosyal medyada yoğun tepkilere neden olan söz konusu görüntüler sonrasında nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Allar’a Tepki

Görüntüleri izleyen vatandaşlardan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’a tepki yağdı. Allar’ın özellikle hayvan beslediği görüntülerin olduğu Instagram paylaşımının altına çok sayıda tepki yorumu geldi.

Gelen tepki yorumlarından sonra ilgili paylaşımlara yorum yapma özelliğinin kapatıldığı görüldü.

İşte O Paylaşımlardan Bazıları

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Barınakta Neler Oluyor?!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!