Yalçın’dan Açıklama: İlçemize Yakışmadı!

Sosyal medyada yayınlanan Gerede Belediyesi'nin hayvan barınağındaki yürek burkan görüntüler hakkında BBP Gerede İlçe Başkanı ve Belediye Meclisi Üyesi Eyüp Yalçın'dan bir açıklama geldi. Yalçın, görüntülerin Gerede'ye yakışmadığını söyledi.

Eyüp Yalçın
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi Gerede İlçe Başkanı ve Belediye Meclisi Üyesi Eyüp Yalçın, sosyal medyada yayınlanan Gerede Belediyesi’nin hayvan barınağına ait görüntülerle ilgili bir açıklama yaptı.

Görüntülerin yürek burkucu olduğunu ve Gerede’ye yakışmadığını belirten Başkan Yalçın, zaten öbür dünyada hesap verecek olan sorumluların bu dünyada da hesap vermesini umduğunu söyledi.

thumbnail
İlişkili Haber
Barınakta Neler Oluyor?!

“Mesele ‘gibi görünmek’ değil, olmaktır!”

Geçtiğimiz aylarda bir kısım medyada Gerede Belediye Başkanı’nın “Hayvansever Belediye Başkanı” gibi gösterildiği haberlere de değinen Başkan Yalçın, “Mesele ‘gibi görünmek’ değil, olmaktır!” diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi Gerede İlçe Başkanı ve Belediye Meclisi Üyesi Eyüp Yalçın’ın açıklaması şöyle:

“Dün gece itibariyle sosyal medyada yayınlanan Gerede Belediyesi’nin hayvan barınağına ait görüntüler son derece yürek burkucudur.

Özellikle susuzluktan kar yediği ve doymak için yavrusunu yediği belirtilen köpeklerin görüntüleri ile ölmüş birçok köpek ve barınağın genel olarak içler acısı hali ilçemize yakışmamıştır.

Sorumlular bunun hesabını inancımıza göre zaten öbür dünyada verecektir ancak umarım bu dünyada da verirler.

Ayrıca…
Bir süre önce, bir kısım medyada yayınlanan güya “Hayvansever Belediye Başkanı” haberleri bu olayla birlikte işin trajikomik tarafını da gözler önüne sermiştir.
Zira mesele “gibi görünmek” değil, olmaktır!
Saygılarımla.”

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yalçın’dan Açıklama: İlçemize Yakışmadı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!