Eyüp Yalçın Güven Tazeledi

Gerede'de yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Büyük Birlik Partisi Gerede İlçe Başkanı ve Belediye Meclisi Üyesi Eyüp Yalçın, hafta sonu yapılan İlçe Kongresinde oyların tamamını alarak güven tazeledi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerede’de yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Büyük Birlik Partisi Gerede İlçe Başkanı ve Belediye Meclisi Üyesi Eyüp Yalçın, hafta sonu yapılan İlçe Kongresinde oyların tamamını alarak güven tazeledi.

Son yerel seçimlerde aldığı oyla Gerede siyasetine hızlı bir giriş yapan Büyük Birlik Partisi’nde Cumartesi günü İlçe Kongresi yapıldı.
Kongreye BBP MKYK Üyesi Derviş Akbaba ve İl Başkanı İbrahim Saykı ile şehir içi ve şehir dışından partililer katıldı.

Büyük Birlik Partisi 2019 yerel seçimlerinde Gerede’de yüzde 32 oy almış, Gerede Belediye Meclisi’ne ise 3 temsilci göndermişti.
Partinin seçim başarısındaki önemli pay sahiplerinden, mevcut İlçe Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclisi Üyesi olan Eyüp Yalçın, İlçe Kongresinde kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeledi.

DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Eyup Yalcin BBP Kongre 2
Eyüp Yalçın

Kongre sonrası bir açıklama yapan Başkan Eyüp Yalçın, birlik olmanın önemine işaret ederek daha önce yaptıkları gibi birlikten doğan güçle daha büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.

BBP Gerede İlçe Başkanı Eyüp Yalçın şöyle konuştu:

“Birlik demek bir arada olma, bütünlük, birleşme demektir. Bizler 2019 yerel seçimlerinde memleket sevdalıları olarak bir araya geldik, birlik olduk ve büyük bir başarıya imza attık.

Elde ettiğimiz başarı asla bireysel değildir. Başarılarımız, bir kişinin, üç kişinin, beş kişinin değil tüm memleket sevdalısı yol arkadaşlarımızın alın terinin eseridir.

İnanıyorum ki memleketten çok kendini düşünenlere inat kendinden çok memleketi düşünen gerçek memleket sevdalıları olarak birlikten doğan gücümüzle daha büyük başarılara da imza atacağız.

Ne mutlu Gerede için elini taşın altına koyanlara.”

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eyüp Yalçın Güven Tazeledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!