Deri OSB Şalter İndiriyor!

Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (Deri OSB) 3 gün boyunca elektrik kısıntısı yapılacak. Sadece aydınlatma ve ısınmaya izin verilecek olan kısıntı boyunca elektrik ile üretim yapılmasına ise izin yok.

Gerede-Deri-Osb-Elektrik
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğalgaz arzında yaşanan sıkıntılardan dolayı birçok OSB’de olduğu gibi Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde de (Deri OSB) elektrik kısıntısı yapılacak.

3 gün sürecek elektrik kısıntısının detayları ise şu şekilde:

25 Ocak 2022 Salı günü (Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece) saat 00.00 itibariyle başlayarak, 27 Ocak 2022 Perşembe günü (Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece) saat 23.59’a kadar devam edecek olan kısıntı boyunca OSB’lere verilen elektrik üretim için kullanılamayacak.

Edinilen bilgilere göre sadece aydınlatma ve ısınma amacı ile kullanılmasına izin verilecek elektrik enerjisinin yetkililer tarafından sistem üzerinden izleneceği, verilen izin dışında kullanım olursa komple kesinti yapılacağı belirtiliyor.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deri OSB Şalter İndiriyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!