Güler Başkan’la Devam

Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın hafta sonu yapılan genel kurulunda mevcut Oda Başkanı Abdullah Güler, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Gerede-Esnaf-ve-Sanatkarlar-Odasi-Baskani-Abdullah-Guler-1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın hafta sonu yapılan genel kurulunda mevcut Oda Başkanı Abdullah Güler, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Gerede’nin en çok üyesi bulunan odalarından Gerede Esnaf ve Sanarkarlar Odası’nın genel kurulu Pazar günü yapıldı.

Terminal Düğün Salonu’nda gerçekleşen genel kurula Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, siyasi partiler, oda ve STK temsilcileri ile esnaflar katıldı.

25 yılını dolduran esnafların plaket ile ödüllendirildiği genel kurulda seçime geçilmesinin ardından tek liste ile yapılan seçim sonucunda mevcut oda başkanı Abdullah Güler yeniden seçilerek güven tazeledi.

“Çok büyük onur duyduğumu belirtmek isterim”

Başkan Güler, genel kurul sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada desteklerinden dolayı esnaflara teşekkür ederek aynı çatı altında bulunmaktan büyük onur duyduğunu belirtti.

Güler’in açıklaması şöyle:

“Değerli esnaflarımızın coşkulu ve yoğun katılımlarıyla bizleri yeniden bu göreve layık görmeleri üstlendiğimiz görevin kutsallığını bize yeniden hatırlatmıştır. Her birinize inancınız ve desteğiniz için teşekkür eder sizlerle aynı çatı altında bulunmaktan çok büyük onur duyduğumu belirtmek isterim.

Rabbim her daim bizlere esnafımıza hizmetkar olma görevini nasip etsin.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Güler Başkan’la Devam

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!