Kaşka Müjdeyi Verdi!

Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, TOBB tarafından Gerede'ye okul yapılacağını duyurdu. Kaşka'nın açıklamasına vatandaşlardan tebrik yağdı.

Ersin Kaşka ve Rifat Hisarcıklıoğlu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı, “81 İl’de 81 okul projemizin sonuna geliyoruz. Ama burada durmuyoruz, yeni ve daha büyük bir işe şimdi girişiyoruz. 154 ilçede 154 yeni okul için harekete geçiyoruz” sözleri sonrasında Gerede’nin de bu ilçelerin arasında olup olmadığı konusu merak uyandırmıştı.

“Gerede’ye Müjdemiz Var!”

Konuyla ilgili beklenen müjdeyi Gerede Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Ersin Kaşka verdi. Kaşka, sosyal medya üzerinden yaptığı “Gerede’ye Müjdemiz Var!” başlıklı paylaşımla, TOBB’un Gerede’ye okul yapacağını duyurarak, desteklerinden dolayı TOBB Başkanı Hisarciklioğlu ve Milli Eğitim Bakanı Özer’e teşekkür etti. Kaşka’nın bu açıklamasına vatandaşlardan tebrik yağdı.

Başkan Kaşka’nın açıklaması şöyle:

“Gerede’ye Müjdemir Var!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin Milli Eğitim Bakanlığımız ile yaptığı protokol çerçevesinde talebimiz üzerine Geredemize TOBB tarafından okul yapımı gerçekleştirilecektir.

Geredemize bizlerin taleplerini destekleyerek yeni bir okul kazandıran ve desteğini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen başta TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Milli Eğitim Bakanımız Sn. Mahmut Özer’e ve emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

İlçemize hayırlı olsun.”

Konunun takipçisi olduğunu gösterdi

Ersin Kaşka ve Rifat Hisarcıklıoğlu

Okul konusu Hisarcıklıoğlu’nun 2014 yılında Gerede’ye yaptığı ziyarette de gündeme gelmiş ancak Başkan Hisarcıklıoğlu, TOBB tarafından Gerede’ye okul yapılması için önce tüm illere yapılacak okulların tamamlanması gerektiğini ifade etmişti. GTSO Başkanı Kaşka, il sürecinin sonuna gelinmesinin ardından okul yapılacak ilçeler arasında Gerede’nin de yer almasıyla konunun takipçisi olduğunu gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaşka Müjdeyi Verdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!