Gerede’de Vefat Edenler (15-18 Ocak 2022 tarihleri arası)

Gerede'de vefat edenler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 – 18 Ocak 2022 tarihleri arasında vefat eden hemşehrilerimiz

15 Ocak 2022 Cumartesi

Necati Bulut

İlçemiz Aktaş Köyü’nden, merhum Mustafa Bulut ve merhum Kamile Bulut’un oğlu, ilçemiz esnaflarından Cemali Bulut’un ağabeyi, Fatma Öztekin’in kardeşi Necati Bulut vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Aktaş köyünde kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilmiştir.

16 Ocak 2022 Pazar

Şaban Akman

İlçemiz Enseliler Köyü Hatipler Mahallesi’nden, merhum Hüseyin Akman’ın oğlu, Zahide Muratdağı, Ayşe Öztürk ve Zeynep Halıcı ile Hüseyin ve Mahmut Akman’ın ağabeyi, Ali Halıcı’nın kayınbiraderi Şaban Akman vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazını müteakip Enseliler köyünde kılınan cenaze namazından sonra Hatipler Mahallesi mezarlığına defnedilmiştir.

17 Ocak 2022 Pazartesi

Basri Kurin

İlçemiz Kitirler Mahallesi’nden, merhum Mustafa Kurin ve merhume Mürvet Kurin’in oğlu, Canan Kurin’in eşi, Hasan ve Müjde Kurin’in babası, ekmekçi Sabri Kurin’in amcasının oğlu, ayakkabıcı esnafı merhum İbrahim Eser’in yeğeni, Salih ve Cemali Eser’in kuzeni Basri Kurin vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip İstanbul Şişli Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Feriköy Mezarlığına defnedilmiştir.

Hamdi Turan

İlçemiz Kitirler Mahallesi’nden, Şekercilerden merhum Başkatip Seyit Ahmet Turan’ın oğlu, Emekli Öğretmen Müzeyyen Turan’ın eşi, Nezaket Demet Kılıç ve Seyit Ahmet Turan’ın babaları, Emekli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve Seviller  İlkokulu eski müdürlerinden Öğretmen Hamdi Turan vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazını müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilmiştir.

18 Ocak 2022 Salı

İbrahim Akgül

İlçemiz Mangallar Köyü’nden, merhum Tatlarlı Ramazan Akgül’ün oğlu, tabakhane esnaflarından İlhami Akgül’ün kardeşi, tabakhane esnaflarından Yunus Yıldız’ın damadı, Oğuzhan Akgül’ün amcası, Ramazan Efe Akgül’ün babası, Berber İsmail Yıldız’ın eniştesi Tatlarlı İbrahim Akgül vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de Vefat Edenler (15-18 Ocak 2022 tarihleri arası)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!