Gerede’de Vefat Edenler (1-2-3 Şubat 2022)

1-3 Şubat 2022 tarihleri arasında vefat eden hemşehrilerimiz. Vefat eden hemşehrilerimize Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

Gerede'de vefat edenler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1-2-3 Şubat 2022 tarihlerinde vefat eden hemşehrilerimiz:

1 Şubat 2022 Salı

Adil Aslantekin

İlçemiz Yağdaş Köyü Kurtça Mahallesi’nden, merhum Durmuş Aslantekin’in oğlu, Öğretmen Kemal Aslantekin’in babası, Muhsin Aslantekin’in ağabeyi Adil Aslantekin vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Yağdaş Köyü Kurtça Mahallesi Mezarlığına defnedilmiştir.

Zeki Ergüven

İlçemiz Kitirler Mahallesi’nden, Yalçın ve Mustafa Ergüven’in babası, Seyfettin, Hayrettin, Şerafettin, Murat ve Doğan Ergüven’in amcası, Askerlik Şubesi’nden Emekli Zeki Ergüven vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazını müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Toklar Mezarlığına defnedilmiştir.

2 Şubat 2022 Çarşamba

Şerife Topçu

İlçemiz Kösreli Köyü’nden, Kafesgil’in Durali Topçu’nun eşi, Hikmet Topçu’nun annesi, Muharrem Güldemir, Abdullah Öktemer, Murat Çevik, Süleyman Aydın ve Yusuf Adıyaman’ın kayınvalidesi Şerife Topçu vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Kösreli Köyü Mezarlığına defnedilmiştir.

Hacı Emine Aktaş

İlçemiz Salur Köyü’nden, Hacı Terzi’nin gelini, Kemal Aktaş’ın eşi, Yunus, Halit ve Baki Aktaş’ın annesi Hacı Emine Aktaş vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Salur Köyü’nde kılınan cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilmiştir.

3 Şubat 2022 Perşembe

Hacı Rafet Özkan

İlçemiz Yazıköy Köyü’den, Gerkonsan’dan emekli Ahmet Özkan ve tabakhane esnaflarından Hüseyin Özkan’ın babası, saraç Mustafa Arslanoğlu ve Celal Ayçiçek’in kayınpederi, Gerede Belediyesi personeli Sefa Özkan, Rafet Özkan ve Emre Özkan’ın dedesi Hacı Rafet Özkan vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Yazıköy’de kılınan cenaze namazından sonra Köy Mezarlığına defnedilmiştir.

Vefat eden hemşehrilerimize Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de Vefat Edenler (1-2-3 Şubat 2022)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!