Kar Festivali Kar Nedeniyle Ertelendi

27 Ocak'ta başlaması planlanan Gerede Kar Festivali yoğun kar yağışları ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Gerede-2nci-Kar-Festivali-2
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sene ikincisi düzenlenen Gerede Kar Festivali, önümüzdeki günlerde de devam etmesi tahmin edilen yoğun kar yağışları ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Normalde 27-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan Gerede Kar Festivali’nin erteleme sonrası yeni tarihi 3-6 Şubat 2022 oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Kar Festivali Yine Ertelendi!

Organizasyonu MSR Fuarcılık tarafından yapılan Gerede Kar Festivali önceki gibi Esentepe Mesireliğinde yapılacak.

Yaklaşık 50 standın açılacağı, kar oyunlarının yapılacağı ve sahne gösterilerinin düzenleneceği Gerede Kar Festivali’ne girişler ücretsiz olacak.

Ramazan Çelik Konseri

Aşuk ile maşuk, jönglör, ateşbaz, mini illüzyon, maskot, mini disco, yüz boyama etkinlikleri ve bidonla kayma, halat çekme, ip atlama ve kardan kaz yapma gibi çeşitli yarışmaların düzenleneceği festivalde Ramazan Çelik konseri de gerçekleşecek.

Şehir dışından çok sayıda kişinin katılması beklenen ve Gerede Belediyesi himayesinde gerçekleşen festivale, şehir merkezinden gitmek isteyenler için ise belediye tarafından ücretsiz araçlar kaldırılacak.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kar Festivali Kar Nedeniyle Ertelendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!