“Başarının Yolu Herkese Açıktır”

Yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan öğrencilere seslenerek, "Başarının yolu herkese açıktır, yeter ki siz hedefinizi doğru tespit edin ve ona göre planınızı yapın." ifadelerini kullandı.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında öğrencilere, notları ne olursa olsun, umut, cesaret, inanç ve kendilerine olan olan güvenlerini diri tutma tavsiyesinde bulunan Kaymakam Ayhan, velilere ise çocukların sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar zenginliğe sahip olduğunu belirterek çocuklarını aldıkları notlarla değerlendirmemelerini çağrısında bulundu.

Mesajında öğretmenlerin de fedakarlıklarına da değinen Kaymakam Ayhan, “Bir hayat biçimine dönüşmüş mesleğinizi icra ederken ortaya koyduğunuz fedakârlıklarla nice başarıların altında sizin emekleriniz var.” ifadelerini kullandı.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan’ın yarıyıl tatili mesajı şöyle:

Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenler ve saygıdeğer velilerimiz; 2021- 2022 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamlamış bulunuyoruz. 

Sevgili öğrenciler; 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem boyunca ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmaların sonucunda karnelerinizi alıyorsunuz. Karne heyecanınıza içtenlikle katılıyor, sizlerle birlikte aynı sevinci yaşıyoruz. Notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak tatilinizi iyi geçirin. Başarının yolu herkese açıktır, yeter ki siz hedefinizi doğru tespit edin ve ona göre planınızı yapın. Eğitimde yeniliğe, gelişime ve dinlemeye her zaman açık olun. Düzenli, disiplinli ve planlı çalışan insanlar, içinde bulundukları şartları değiştirerek, mutlaka iyi bir yere gelecektir. Herkes zirveye çıkamaz ama bu şekilde çalışanlar elbet bulundukları noktalardan daha üstlere tırmanabilirler. Çalışma azminiz ve motivasyonunuz hiçbir zaman sönmesin. Kitaplar en iyi arkadaşınız olsun.

Değerli öğretmenler; Bilgiyle nesiller inşa ederek geleceğimize tohumlar serpen sizler, çocuklarımızda var olan cevherleri hassasiyetle işliyorsunuz. Bir hayat biçimine dönüşmüş mesleğinizi icra ederken ortaya koyduğunuz fedakârlıklarla nice başarıların altında sizin emekleriniz var. Sürekli değişen dünyada ve pek çok yeniliğe imza atılan eğitim sistemimizde sizlerin de kişisel ve mesleki gelişiminizi ihmal etmeyeceğinize inanıyorum.

Saygıdeğer veliler; Çocuklarımızı sadece dönem veya yılsonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Bazı öğrencilerin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar zenginliğe sahip olduğunu unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizi yarınlara taşıyacak olan sevgili öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor ve sevgilerimi sunuyorum.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Başarının Yolu Herkese Açıktır”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gerede Haber - En Doğru Gerede Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!